Zakelijk mobiel bellen

Naast mobiele telefonie van KPN en Vodafone kunt u ook kiezen voor Wertland Zakelijk Mobiel. Met Westland Zakelijk Mobiel belt u via het betrouwbare KPN netwerk en maakt u gebruik van het supersnelle 4G netwerk. Daarnaast zijn zowel uw minuten, sms’jes en datategoed deelbaar met uw collega’s, zo maakt u optimaal gebruik van uw belminuten.

Naast abonnementen die gebaseerd zijn op het aantal belminuten dat u wilt afnemen, biedt Westland Zakelijk Mobiel u ook de mogelijkheid om flat-fee abonnementen af te nemen. Zo kunt u onbeperkt bellen, sms’en en ontvangt u 3 GB data per maand. Wilt u gebruik maken van het datategoed uit de spraakabonnementen? Geen probleem! Voor slechts €5,00 per maand kunt u gebruik maken van een data only simkaart.

Voordelen | Westland Zakelijk Mobiel

->Eén overzichtelijk factuur voor alle Westland diensten
->Zowel belminuten, sms’jes als data deelbaar met uw collega’s
->Mogelijkheid voor Vast Mobiel integratie
->Betrouwbaar KPN netwerk
->Goede service en support
->Supersnel 4G mobiel internet

 


"Westland VoIP & Mobile staat voor service en garantie voor een schappelijke prijs. Onze vaste klanten zullen dat zeker beamen. Goede bereikbaarheid door parkeermogelijkheden voor de deur maakt het erg gemakkelijk om even bij ons binnen te vallen om even een snelle vraag te stellen over telecommunicatie en aanverwanten".

Copyright © Digital4u - Sitemap - Disclaimer