Wifi netwerken

Ruckus Wireless

 

Een stabiele en betrouwbare wifi oplossing is voor veel bedrijven van groot belang, maar door de toename van draadloze apparaten zoals laptops, tablets en smartphones raken de meeste draadloze netwerken overbelast. Tegenwoordig moet er omgegaan worden met nieuwe wifi problemen zoals interferentie en beperkt bereik. Daarnaast moet de apparatuur een steeds hogere capaciteit kunnen bieden.
 
Westland maakt daarom gebruik van de innovatieve zakelijke wifi oplossingen van Ruckus Wireless. Ruckus Wireless biedt snellere, stabielere en meer constante verbindingen. Bij Westland beschikken we over uitgebreide kennis en producten om een goedwerkend zakelijke wifi oplossing te realiseren. 

De voordelen van Ruckus Wireless

- Minder interferentieInterferentiebronnen worden beter omzeild en er worden hogere doorvoersnelheden bereikt. 

- BeamFlex technologieDe intelligente antennetechniek zorgt voor een maximaal signaal, een hogere doorvoersnelheid en een betere algemene netwerkcapaciteit.

- Schaalbaar Ruckus Wireless biedt de mogelijkheid om het netwerk uit te breiden aan de hand van de behoeften van uw bedrijf.

- Uitgebreide functionaliteiten Ruckus biedt meer features en functionaliteiten ten opzichte van andere fabrikanten. Daarnaast zijn er voor een netwerk vaak minder accesspoints nodig.

RuckusWireless

 


"Westland VoIP & Mobile staat voor service en garantie voor een schappelijke prijs. Onze vaste klanten zullen dat zeker beamen. Goede bereikbaarheid door parkeermogelijkheden voor de deur maakt het erg gemakkelijk om even bij ons binnen te vallen om even een snelle vraag te stellen over telecommunicatie en aanverwanten".

Copyright © Digital4u - Sitemap - Disclaimer