SIP trunking

Het verschil tussen een SIP Trunk en een traditionele telefoonlijn is dat inkomende en uitgaande gesprekken niet via een telefoonlijn (ISDN) lopen, maar via een IP-lijn (internet verbinding). Met SIP Trunk sluit u uw telefooncentrale via VoIP aan op het openbare telefonienetwerk (PSTN) wat uw organisatie flinke kostenbesparingen oplevert.

Het uitgaande telefonieverkeer wordt via de IP verbinding over het Westland telefonieplatform gerouteerd, waardoor er tot wel 70% wordt bespaard op de gesprekskosten (nationaal én internationaal). Het binnenkomend telefonieverkeer kan via uw huidige analoge en/of ISDN infrastructuur worden gerouteerd. Daarnaast kunt u er voor kiezen om dit ook via een IP verbinding te laten routeren. De huidige infrastructuur kan in dit geval opgezegd worden, waardoor u tevens bespaart op de maandelijkse infrastructuurkosten

 

 


"Westland VoIP & Mobile staat voor service en garantie voor een schappelijke prijs. Onze vaste klanten zullen dat zeker beamen. Goede bereikbaarheid door parkeermogelijkheden voor de deur maakt het erg gemakkelijk om even bij ons binnen te vallen om even een snelle vraag te stellen over telecommunicatie en aanverwanten".

Copyright © Digital4u - Sitemap - Disclaimer