Reparatie Apple

Nieuw! bij Westland VoIP & Mobile!

Nieuw bij Westland VoIP & Mobile i Repair Point, i Repair Point is het nieuwe begin van een nieuwe toekomst, hier kan u uw toestel snel en eenvoudig aanmelden. Wat nog eens de extra service is dat u van elke update op de hoogte wordt gehouden per e-mail, u kunt bijvoorbeeld online de realtime status in zien. 

Wanneer uw toestel (iPhone of iPod) defect raakt, zult u al gauw merken dat een reparatie vaak zeer lang duurt en behoorlijk ingewikkeld is. Maar een iPhone of iPad is voor de eigenaar onmisbaar.

Bij i Repair Point is uw reparatie eenvoudig zelf aan te melden en heeft u uw toestel weer snel gerepareerd retour. 
iPhone Repair Point heeft als corebusiness reparatie van de iPhone of iPad met de focus op snelheid, betaalbaarheid en duidelijkheid. 
Door jarenlange ervaring met deze productgroepen, bezit i Repair Point een hoog kennisniveau. Zodoende zijn vrijwel alle problemen snel te analyseren en op te lossen.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.irepairpoint.nl of klik op het logo om door te gaan naar i Repair Point.

 


"Westland VoIP & Mobile staat voor service en garantie voor een schappelijke prijs. Onze vaste klanten zullen dat zeker beamen.In onze samenvoeging met VANDERLAAN zal dit niet anders wezen behalve dat ons diensten pakket hierdoor enorm is uitgebreid. The sky is hierdoor niet meer de limit en kunnen we veel verder gaan dan dat.

Copyright © Digital4u - Sitemap - Disclaimer