DSL

Zakelijk ADSL

Met Zakelijk ADSL kunt u sneller data ontvangen dan versturen. Zakelijk ADSL is bijzonder geschikt voor bedrijven die internet voornamelijk gebruiken voor het versturen van e-mail en het bezoeken van websites. Bij een ADSL verbinding is de bandbreedte niet symmetrisch verdeelt. Dit houdt in dat ADSL een hogere downloadsnelheid heeft en een wat lagere uploadsnelheid.

De kwaliteit van het signaal –en daarmee de snelheid van de dataverbinding is afhankelijk van de afstand tot de wijkcentrale. Hoe groter de afstand van de wijkcentrale, hoe sneller de signaalsterkte terug loopt. De maximale afstand tot de wijkcentrale voor een ADSL verbinding is 8 km.

Maximale snelheid: 20 Mbps / 1 Mbps

Zakelijk SDSL

SDSL heeft in tegenstelling tot ADSL een bandbreedte die symmetrisch verdeeld is, dit houdt in dat de downloadsnelheid en uploadsnelheid gelijk zijn. Ondanks dat de downloadsnelheid iets lager ligt ten opzichte van een ADSL verbinding, is SDSL door de hogere uploadsnelheid voor veel bedrijven toch een betere oplossing.

Met name wanneer er in uw organisatie veel gecommuniceerd wordt via video conference, of wanneer er veel wordt geupload via een bedrijfsnetwerk is SDSL vaak de betere keuze. Ook voor VoIP (Voice over IP) is SDSL een veel gebruikte netwerkaansluiting.

Maximale snelheid: 2,3 Mbps /2,3 Mbps

Zakelijk VDSL

VDSL is de snellere opvolger van ADSL. Met de nieuwe technieken voorziet VDSL in de behoefte aan een snellere en betrouwbare breedbandverbinding. Met name op locaties waar glasvezel nog niet leverbaar is VDSL de ideale oplossing.

VDSL gebruikt glasvezel tot in de wijkcentrale, alleen het laatste stuk tot aan de eindlocatie blijft koper. Op deze manier kunnen er met VDSL hogere snelheden worden gehaald. Net als bij een ADSL verbinding heeft de afstandtot de wijkcentrale invloed op de snelheid van de VDSL verbinding. De maximale afstand tussen de wijkcentrale en de eindlocatie is voor een VDSL verbinding 1000 tot 1500 meter.

Maximale snelheid: 100 Mbps / 10 Mbps

Zakelijk BVDSL

BVDSL maakt gebruik van dezelfde techniek als VDSL. Echter worden er bij een BVDSL twee koperparen van 100 Mpbs / 10 Mbps gebundeld (pair bonding). Hierdoor kan er, afhankelijk van de locatie van uw organisatie, een snelheid tot 200 Mbps / 20 Mbps gehaald worden. Ook bij een BVDSL verbinding geldt een maximale afstand van 1000 – 1500 meter tussen de wijkcentrale en eindlocatie.

Maximale snelheid: 200 Mbps / 20 Mbps

 


"Westland VoIP & Mobile staat voor service en garantie voor een schappelijke prijs. Onze vaste klanten zullen dat zeker beamen.In onze samenvoeging met VANDERLAAN zal dit niet anders wezen behalve dat ons diensten pakket hierdoor enorm is uitgebreid. The sky is hierdoor niet meer de limit en kunnen we veel verder gaan dan dat.

Copyright © Digital4u - Sitemap - Disclaimer